top of page

Circus Waltz

Speeldata

try-out donderdag 26 mei 2016  20.00

premiere vrijdag 27 mei 2016  20.00 UITVERKOCHT

voorstelling zaterdag 28 mei 2016 UITVERKOCHT

 voorstelling zondag 29 mei 2016  14.30 UITVERKOCHT

voorstelling vrijdag 3 juni 2016 UITVERKOCHT

voorstelling zaterdag 4 juni 2016  UITVERKOCHT

 

 

Regie & scenografie Jori Hermsen

Dramaturgie & regieassistentie Melissa Knollenburg

Bewerking Melissa Knollenburg en Jori Hermsen

Productieassistentie Shaked Franke

Spel Aiken Somberg,  Andre Dashorst​, Asli Salzmann, Christian Nyqvist, Dunja van der Velde, Eva Smit, Femke Trommar, Gina Beekelaar, Gregor ten Holder, Guido Hoek, Juliette Sanders, Manon Lewin, Melanie Seuren, Merijn Trimbos, Mertijn Wien, Reyna Veldhuis, Simon Akkerman, Tatiana Krol, Tom Dolkens, Trudie Hendriks en Wilma van Oenen 

Kostuums Jessica Zeylmaker

Fotografie en grafisch ontwerp Mascha Hendriks

Filmpjes teaser en crowdfunding Youri Kramer

Publieksbegeleiding Celia Eijtjes en Servio Verburg

Gesponsord door Firma Traktor, Cafe het Helletje, Huyskweker Vechtwijck Weesp, Feestwinkel XL, Uysal's haarmode en de ING

Met dank aan Amber Koeman, Gymvereniging Weesp en OAZ Achtergracht, Wim Hermsen, Marijke Meems, Mandy Methorst, Ineke Strik-Barkey, Thijs Bastiaens, David Bordewijk, Sofi Shield en Koen Wouterse.

 

 

 

 

 

 Jori Hermsen Producties i.s.m.

Paleis Wesopa & Het Domijn 

 

Theaterproductie Circus Waltz is gebaseerd op de gelijknamige serie van Robert Alberdingk Thijm en Norbert ter Hall, destijds geproduceerd door Bosbros en uitgezonden door VPRO, VARA en NTR.

 

Eind mei 2016 zal op het cultureel bedrijventerrein 'Het Domijn' een ruige locatievoorstelling in première gaan. Jori Hermsen Producties maakt in samenwerking met amateurgezelschap Paleis Wesopa een bewerking van de gelijknamige televisieserie Circus Waltz.

 

Met maarliefst 21 spelers tussen de 12 en 70 jaar gaat regisseur Jori Hermsen de uitdaging aan de wereld achter de magische piste van de familie Waltz te ontdekken.

 

De familie Waltz vecht al jaren voor het voortbestaan van hun circus. Hun geloof in het circus bindt hen, maar wanneer circusdirecteur Willy Waltz ernstig ziek blijkt te zijn, verandert de circusdroom in een nachtmerrie. De conflicten in de familie worden op scherp gezet; wie van hen beschikt over de capaciteiten om Willy op te volgen en zijn levenswerk voort te zetten?

 

Deze rauwe, maar fantasierijke locatievoorstelling is een ode aan eenieder die zich niet door angst laat regeren en de moed behoudt om dromen te verwezenlijken.

Locatie

Cultureel bedrijventerein Het Domijn,

Bloemendalerweg 51, 1382 KB, Weesp

 

"In het theater willen we leven zien, in het leven theater."

  • Facebook Social Icon
bottom of page