top of page

Doneren & sponsoring

ANBI-logo.gif

particulier doneren

De komende vijf jaar geldt de geef-multiplier waardoor uw gift als particulier 125% aftrekbaar is van uw inkomen voor de inkomstenbelasting. Hierdoor wordt geven extra aantrekkelijk en voordelig. Daarnaast heeft Jori Hermsen Producties een ANBI Status, waardoor we in aanmerking komen voor vrijstelling van schenkbelasting en erfbelasting. Die erkenning is ook voor u belangrijk. U kunt voor de inkomstenbelasting (IB) alleen giftenaftrek krijgen voor giften aan een instelling die een beschikking van de Belastingdienst heeft. 

 

Je wordt al vriend vanaf € 50,- per jaar. In ruil daarvoor krijg je een vriendenpasje met toegang tot diverse kortingen en acties.

 

 

doneren als bedrijf

De komende vijf jaar geldt de geef-multiplier waardoor uw gift als bedrijf aan cultuur 150% aftrekbaar is van uw inkomen voor de inkomstenbelasting. Hierdoor wordt geven extra aantrekkelijk en voordelig. Daarnaast heeft Jori Hermsen Producties een ANBI Status, waardoor we in aanmerking komen voor vrijstelling van schenkbelasting en erfbelasting. Die erkenning is ook voor u belangrijk. U kunt voor de inkomstenbelasting (IB) alleen giftenaftrek krijgen voor giften aan een instelling die een beschikking van de Belastingdienst heeft. 

 

Je wordt bedrijfsvriend van Jori Hermsen producties vanaf 150,- per jaar. In ruil daarvoor krijg je een vriendenpasje met toegang tot diverse kortingen en acties. In overleg kan ook een logo of naamsvermelding worden geplaatst. 

 

sponsoring

Naast donaties is Jori Hermsen Producties altijd op zoek naar sponsors die een materiële bijdrage willen leveren. Denk aan: repetitieruimte, opslag, decor, vervoer etc.  In overleg kan hierbij een logo of naamsvermelding worden geplaatst. 

 

vragen/ opmerkingen of suggesties? Mail dan naar info@jorihermsen.nl

 

 

bottom of page