top of page

Crowdfundingsactie voor "De Blinden"

Op dit moment ben ik bezig met mijn nieuwe regie "De Blinden" van Maurice Maeterlinck, bij Theatergroep Paleis Wesopa in Weesp. Het beloofd echt een prachtige voorstelling te worden, met maar liefst 14 (amateur) spelers en 5 extra professionals!

Theatergroep Paleis Wesopahaalt haar inkomsten uit contributie en kaartverkoop. Hiermee worden het decor, de kostuums, de publiciteit, het theater en de regisseur betaald. Ik wil een volwaardige productie neerzetten, waarbij amateurs en professionals samenwerken en elkaar inspireren om hun talenten verder te ontwikkelen. Om dit te kunnen verwezenlijken hebben wij jouw steun hard nodig. In totaal hebben we minimaal 2500 euro nodig om alle onkosten (denk aan reis en materiaalkosten) van de 5 extra professionals te kunnen dekken.

Sinds gister staat onze crowdfundingsactie online op Voordekunst. Ik hoop dat jij ons helpt deze voorstelling tot een daverend succes te maken!

Klik op onderstaande link en doe een donatie naar keuze. Alle beetjes helpen!

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page