top of page

Jori Hermsen Producties zoekt nog twee meisjes voor de zomerproductie The Virgin Suïcides!


Met tien jongeren maakt Jori Hermsen Producties vanaf juni 2016 een spannende en mystieke locatievoorstelling gebaseerd op het boek van Jeffrey Eugenides. De eerste auditie rondes zijn geweest. Om de groep compleet te maken zijn we nog op zoek naar twee meisjes tussen de 16 en 21 jaar! Heb je ervaring met theater en wil je jezelf door ontwikkelingen binnen een mooie productie? Meld je dan nu aan! Audities zijn t/m eind april.

Ken je iemand, of heb jezelf interesse? Mail dan naar: info@jorihermsen.nl

"Uiteindelijk was het niet van belang hoe oud ze waren geweest, of dat ze meisjes waren, maar alleen dat wij van hen hadden gehouden en dat zij ons niet hadden horen roepen en ons nog steeds niet horen, hier hoog in onze hut in de boom, met ons dunnende haar en onze zachte buik”.

(uit: The Virgin Suïcides , van Jeffrey Eugenides)

Repetitie dagen:

-3 avonden in juni

-de hele maand juli fulltime.

Voorstellings dagen:

28, 29, 30 en 31 juli

Kosten voor deelname:

300 euro (t/m 21 jaar btw vrij)

Locatie:

omgeving Weesp

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page