top of page

Workshop: Improvisatie voor Volwassenen door actrice Jessica Zeylmaker


Ben jij op zoek naar een workshop Improvisatie in Utrecht? Dan gaan we je heel blij maken, Jori Hermsen Producties start vanaf 7 maart 2019 met de workshop improvisatie in Utrecht. Deze workshop zal worden gegeven door actrice Jessica Zeylmaker. In de workshop krijg je verschillende improvisatieopdrachten. Van de Vloer op scenes tot grote geschreven improvisatieverhalen. In deze workshop laat Jessica je kennismaken met verschillende improvisatie technieken. Technieken die je helpen in het hier en nu te spelen, je spel te verdiepen, je grenzen te verleggen en je acteursfantasie te prikkelen. In de lessen is er veel individuele aandacht en coaching. Jessica is een Nederlandse film en theater actrice. In 2002 begint ze aan de Arnhemse Toneelschool (ARTEZ) waar ze in 2006 succesvol afstudeert. Ze was onlangs te zien in de voorstelling ‘We zijn hier voor Robbie’ bij Het Nationale Theater, een nieuwe tekst van Maria Goos, geregisseerd Eric de Vroedt. En op televisie is Jessica te zien in de tv serie Lois.Op dit moment is ze aan het filmen voor de film 'De Kuthoer' van regisseur Ivo van Aart.

Leeftijd: vanaf 17 jaar (ervaring niet verplicht)

Tijd: 19.30- 22.30 uur

Data: donderdag 7, 14, 21, 28 maart 4, 11, 18, 25 april

Locatie: Utrecht

Prijs:

200 euro tot 21 jaar (geen BTW)

242 euro vanaf 21 jaar (incl. 21% BTW)

Docent: Jessica Zeylmaker

Wil je je opgeven of meer informatie? Stuur dan een mail naar:

info@jorihermsen.nl

Jessica Zeylmaker

Recent Posts
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page