top of page

Artistieke leiding Jori Hermsen

Makers Jori Hermsen, Lotte de Vries, Costiaan Mesu, Hanna Jansen, Maurits van den Berg en Rik van den Bos.

Spel Anna Hermanns, Floris van Tilburg, Hanna Jansen, Hans Sibbing, Jessica Zeylmaker, Joost Dekker, Jori Hermsen, Jung Sun den Hollander, Martijn Hillenius, Maurits van den Berg, Rutger Dornseiffen en Steve Hooi

Muziek Ben Lammerts van Bueren

Zakelijke leiding Barbara Groeneveld 

 

One night stand met Sonja

    Theatergroep Sonja

Tijdens deze “One-night stands” nodigde TG Sonja het publiek uit te komen kijken naar work in progress, bestaand werk en experimenten. 

 

One Night Stand III

8 december 2008 in De Lieve Vrouw

Rondom het thema “waanzin” waren onder andere twee totaal verschillende bewerkingen van “Dagboek van een gek” van de Russische schrijver Nikolaj Gogol te zien. En werd de muzikale uitsmijter  verzorgd door Ben Lammerts van Bueren.

 

One Night Stand II

24 januari 2008 in De Lieve Vrouw

We speelden een voorproefje van het stuk Stikken, geschreven door de Schotse theaterauteur Anthony Neilson. Ook speelden we een reprise van Au milieu du monde, gebaseerd op het werk van de Franse schrijver Michel Houellebecq. De avond werd afgesloten met een optreden van componist en muzikant Ben Lammerts van Bueren.

 

One Night Stand I

13 december 2007 in het Ostadetheater

Voor één avond was het Ostadetheater de huiskamer van TG Sonja. We boden het publiek een avond vol theater en muziek. Een voorproefje van Stikken, het eerste avondvullende stuk van TG Sonja, vormde het kloppende hart van de avond. Verder speelden we het Hol, gebaseerd op een kort verhaal van Franz Kafka, werden we meegenomen door “toevallige gebeurtenissen” en werd de avond afgesloten worden door de Wageningse band Piscine Blue.

bottom of page